PATRAS GRILL HERZOGENRATH

PATRAS GRILL HERZOGENRATH Al meer dan 30 jaar ervaring in Griekse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1819 beoordelingen
18 apr 2021 om 8:22 Om half vijf besteld voor levering rond 18.15 uur en op een paar minuten na tijdig geleverd. Het eten was warm, de frites minder. Maar dat kun je ook verwachten. Alom
12 apr 2021 om 20:27 Wat langer geduurd dan verwacht maar weer erg lekker
11 apr 2021 om 16:05 2x besteld en 2 maal komt de bezorger een uur later dan afgesproken. Eten was niet lekker en de friet super week. Ik bestel hier niet meer.
9 apr 2021 om 21:12 Constante kwaliteit ❣️
7 apr 2021 om 18:55 Super wie immer sehr gut gefallen !!!
6 apr 2021 om 21:45 Missing extra sauce Bernaise. Good Sauerbraten
6 apr 2021 om 19:06 Waren haren in de sla niet zo lekker
5 apr 2021 om 21:50 Eten was goed bezorging was goed
3 apr 2021 om 22:00 Kort: eten slecht, bezorging goed. Frieten waren half gaar en slap. Gyros was droog en had niet veel smaak. Zal hier niet nog eens bestellen. Tzatziki was wel erg lekker. Bezorger was vriendelijk.
3 apr 2021 om 21:17 Het eten zou om 18.45 uur bezorgd moeten worden. Helaas kwam de bezorger pas om 20.15 uur. Met als gevolg lauwe zachte friet en idem vlees. Ik werd wel gebeld rond 19 uur met de mededeling dat de bezorger "iets" later zou zijn. Anderhalf uur te
3 apr 2021 om 21:14 Voor het eerst in alle jaren Patras Grill, was het vlees lauw en niet helemaal gaar. De frites waren naar onze mening niet afgebakken. Heel erg jammer deze ervaring.
3 apr 2021 om 14:42 Zoals we gewend zijn was het eten (grill schotel) weer heeerlijk. Het fijne is dat je nu meer keuze hebt wat je er bij wilt. We hebben voor de aardappelkroketjes en gebakken aardappeltjes gekozen en die smaakte ook errug goed. Dus complimenten.