PATRAS HERZOGENRATH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2682 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Patras Herzogenrath. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 20:52 Mega weinig en niet lekker
13 feb 2024 om 20:29 Voor het geld wat je betaald €15+ voor een gerecht mag je meer verwachten. Helaas niet meer de Patras van een aantal jaren geleden. Probeer het toch steeds weer, jammer
13 feb 2024 om 19:24 Ik iedereen heeft recht op een 2 kans maar ook nu was er veel mis de pasta carbonara was heel droog de friet met schitsel en champignons saus te weinig saus en de friet was slap en gewoon niet te eten dus we zijn er klaar mee
9 feb 2024 om 21:30 Goed eten en goede service
7 feb 2024 om 20:18 Helaas wat lang moeten wachten, maar het eten was top. Vooral de greek bowl.
4 feb 2024 om 21:03 Bezorging duurde iets langer dan 2uur. Het eten was niet heel warm meer, maar wel ontzettend smakelijk!
4 feb 2024 om 20:42 Een gedeelte van de bestelling was niet juist, bleek een fout bij thuisbezorgd te zijn. Patras heeft het direct opgelost. Lekker eten en geweldige service!
4 feb 2024 om 20:24 Eten was niet warm, gyros was voor 1 derde zwart, gegrilde peperonis erbij besteld maar werden gewone peperonis geleverd. Hiervoor gebeld en toen moest ik een foto sturen naar een whatsapp nummer. Dit gedaan maar niks meer van gehoord. Beetje jammer
2 feb 2024 om 19:19 Eten was niet warm
31 jan 2024 om 23:14 Was zeer goed. Smaak was perfect. Zeker een aanrader
31 jan 2024 om 23:11 Het duurde een beetje langer dan verwacht. Maar alles ok. De bezorgster was heel vriendelijk. Dus alles geen probleem :-)
30 jan 2024 om 22:58 Alles ok essen warm und lecker