PATRAS GRILL HERZOGENRATH

PATRAS GRILL HERZOGENRATH Al meer dan 30 jaar ervaring in Griekse specialiteiten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1698 beoordelingen
9 jan 2021 om 20:17 Altijd super! netjes op tijd en eten weer klasse kwaliteit !!! Top bedankt
8 jan 2021 om 21:12 Ik heb mijn eten nog steeds niet! Om 20.35 gebeld en gaven aan onderweg te zijn. Maar nog steeds niks!
3 jan 2021 om 21:24 Lieferung dauert sehr lange, war aber in der angegebenen Zeit
1 jan 2021 om 20:17 Super eten. Ze waren alleen 20 min te laat, maar het eten was nog warm en heel lekker
30 dec 2020 om 21:12 Eten was goed, werd alleen 1,5 uur te vroeg bezorgd....
29 dec 2020 om 20:46 Na 1,5 uur gebeld waar de bestelling bleef. Na ruim 2 uur werd de bestelling geleverd: koud. De bezorger terug gestuurd met het koude eten. Nogmaals gebeld, ik zou een gutschein krijgen. Na nog eens ruim 30min werd het eten gebracht: lauw! Geen gutschein!
29 dec 2020 om 19:40 Bezorging precies op tijd eten heerlijk
29 dec 2020 om 7:48 Bezorging was helaas 2,5 uur later dan besteld was.. Bezorger zat ook nog te puffen. Kon geen sorry voor het wachten van af.. 2x moeten bellen want de eerste keer dat er gebeld werd, werd er gevraagd of ik een momentje had en “vergeten” werd..
28 dec 2020 om 22:14 Meer dan 2 uur gewacht op het eten. Helaas ook nog koud toen het kwam, dit was de laatste keer. Jammer, normaal altijd lekker geweest.
27 dec 2020 om 21:20 Qua smaak ok Maar was koud en in sommige pita’s zat wel erg weinig vlees. Bezorging duurde ook lang, maar als het dan op z’n minst warm is , vind ik dit nog niet zomert. Jammer had veel goeds gehoord maar ik zou hierdoor niet nogmaals bestellen.
27 dec 2020 om 20:34 Normaal klopt de wachttijd, deze keer dus niet... een uur langer gewacht dan beloofd. Het was wel lekker, maar helaas koud. Jammer!
27 dec 2020 om 20:11 Eten was, denk ik door drukte, niet al te warm; zelf opgewarmd in de oven. Smaak was wel erg goed! Bezorging duurde 80/90 minuten.